Forum Świnoujście forum - www.forum.e-swinoujscie.pl Strona Główna Świnoujście forum - www.forum.e-swinoujscie.pl
Witamy na forum ! - forum dyskusyjne Świnoujścia - forum o Świnoujściu

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

SZukam....

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Świnoujście forum - www.forum.e-swinoujscie.pl Strona Główna -> Centrum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
M ***a
Gość

PostWysłany: Nie 16 Lip 2006 20:39    Temat postu: SZukam.... Odpowiedz z cytatem

Witam!
to co napisze, może być dość nie typowe, lecz poszukuje chłopaka-aktulanie jest w śWINOUJśCIU w jednostce wojskowej...nazywa się Kamil i ma 21 lat. a jak na nazwisko?? niestety niewiem:( pochodzi z Kołobrzega.
Bardzo bym chciała, abyś go odnalazł... chociaż abyś popytał się, czy ktoś taki jest. wiem, że wolne ma co 2 dni, więc teraz będzie miał wolny wtorek.
Bardzo proszę, abyś poszukał........
POzdrawiam...
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto 18 Lip 2006 13:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dołącz jego zdjęcie będzie łatwiej
Powrót do góry
M***a
Gość

PostWysłany: Czw 20 Lip 2006 11:58    Temat postu: czesc dalsza... Odpowiedz z cytatem

Wiesz co, chcialabym ale akurat Jego nie mam. za to bede miala jego kumpli zdjecie- Michala i Tomka. wiec jak bede miala to na pewno przesle. podaj moze swojego maila, to Tobie wysle...ok? pozdrawiam..[/img]
Powrót do góry
M***a
Gość

PostWysłany: Nie 23 Lip 2006 21:48    Temat postu: c.d. Odpowiedz z cytatem

Wiesz co, jutro bede miala te zdjecia wiec wysle;) pzdr;)
Powrót do góry
M***a
Gość

PostWysłany: Wto 25 Lip 2006 19:03    Temat postu: zdjecie. Odpowiedz z cytatem

Hej, mam jush zdjecie, ale mozesz podac swojego maila????? to Ci wysle.....wazne to jest. odpisz.[/img][/url][/quote]
Powrót do góry
M***a
Gość

PostWysłany: Czw 03 Sie 2006 19:13    Temat postu: ..... Odpowiedz z cytatem

Kurcze, to jak, dasz mi ten adres????????????????
Powrót do góry
M***a
Gość

PostWysłany: Nie 13 Sie 2006 21:22    Temat postu: .. . . ........ Odpowiedz z cytatem

Pomozecie???
Prosze, niech ktos odpisze....
to wazne...
Powrót do góry
Maska

PostWysłany: Wto 12 Wrz 2006 20:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niom dołącz jego zdjecie bedzie łatwiej Very Happy
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Maska

PostWysłany: Wto 12 Wrz 2006 20:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może ja ci pomoge napisz do mnie na email:kamilos202@wp.pl
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Świnoujście forum - www.forum.e-swinoujscie.pl Strona Główna -> Centrum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: